Καθηγητής Γιάννης Πανούσης


Ενεργοποιήστε την Javascript για να συνεχίσετε!

«Αναγνώσεις» από την Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίαςgp-img

Εκδήλωση στο Βιβλιοπωλείο της Εστίας την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010ώρα 18:30-20:30.

 

Σειρά εκδηλώσεων με γενικό τίτλο «Αναγνώσεις» εγκαινιάζει από την προσεχή Πέμπτη 21 Οκτωβρίου η Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.). Κατά τη διάρκεια των «Αναγνώσεων», που θα πραγματοποιούνται στο Βιβλιοπωλείο της Εστίας (Σόλωνος 60) καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, συγγραφείς -μέλη και μη της Ε.Λ.Σ.Α.Λ.- θα διαβάζουν αποσπάσματα από έργα τους ή άλλα έργα σχετικά με την αστυνομική λογοτεχνία και κατόπιν θα συζητούν με το κοινό.

Ειδικότερα, στον πρώτο κύκλο των «Αναγνώσεων», έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 ο Γιάννης Ράγκος θα διαβάσει αποσπάσματα από το μυθιστόρημά του Μυρίζει αίμα και άλλα μυθιστορήματα που βασίζονται σε αληθινές υποθέσεις εγκλημάτων.

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 ο Σπύρος Γιανναράς και ο Κώστας Καλφόπουλος θα συνομιλήσουν για το γαλλικό αστυνομικό μυθιστόρημα και θα διαβάσουν αποσπάσματα από αγαπημένα τους βιβλία.

Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 ο Γιάννης Πανούσης θα διαβάσει το διήγημά του Naturae debitum reddiderunt (από τη συλλογή Οικοεγκλήματα) και η Χρύσα Σπυροπούλου αποσπάσματα από το εφηβικό μυθιστόρημά της Το μυστήριο της Αίγινας.

Οι «Αναγνώσεις» θα διαρκούν από τις 18:30 – 20:30 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.