Καθηγητής Γιάννης Πανούσης


Ενεργοποιήστε την Javascript για να συνεχίσετε!

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ 01/2013


Συζήτηση για την αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ημερομηνία:  22-01-2013 | Κατηγορία: Άρθρα - Ομιλίες

Συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης με θέμα: "Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής, σύμφωνα με το αρ. 36 παρ. 5 του Κανονισμού της Βουλής, από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Ν. Δένδια, σχετικά με την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας. (22.1.2013)

ΑναλυτικάΣυζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης σχετικά με την αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και το κόστος συντήρησής τους

Ημερομηνία:  18-01-2013 | Κατηγορία: Άρθρα - Ομιλίες

Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του βουλευτή Γιάννη Πανούση προς τον Υπουργό Οικονομίας κ. Στουρνάρα σχετικά με την αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και το κόστος συντήρησής τους. (18.1.2013)

ΑναλυτικάΣυζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για σύσταση προκαταρκτικής εξέτασης

Ημερομηνία:  17-01-2013 | Κατηγορία: Άρθρα - Ομιλίες

Ομιλία Γιάννη Πανούση στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. (17.1.2013)

ΑναλυτικάΣυζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την Οργάνωση & λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π

Ημερομηνία:  15-01-2013 | Κατηγορία: Άρθρα - Ομιλίες

Τοποθέτηση του Βουλευτή Γιάννη Πανούση στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής σχετικά με την Οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις. (15.1.2013)

ΑναλυτικάΣυζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη συγχώνευση / κατάργηση Οργανισμών του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου τομέα

Ημερομηνία:  09-01-2013 | Κατηγορία: Άρθρα - Ομιλίες

Τοποθέτηση του Βουλευτή Γιάννη Πανούση στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής σχετικά με το Σχέδιο Νόμου "Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα - Σύσταση Γενικής Γραμματείας για τον συντονισμό του Κυβερνητικού έργου" (9.1.2013)

Αναλυτικά